26/04/2024

Acords del Ple municipal de 25 d'abril de 2024

Acords Plens

  • Donar compte de la Resolució de liquidació del pressupost de l'any 2023
    Les obligacions reconegudes (despeses) han estat de 21.223.641,53 euros. Els ingressos reconeguts han estat de 21.454.308,14 euros.
    S'ha tancat l'any amb un endeutament del 41,64%. El deute públic és inferior al 75% i es compleix així amb els límits autoritzats. La ràdio d'endeutament amb les operacions projectades a 2024 seria de 53,90%.
  • Delegació d'atribucions específiques en la regidora municipal Sandra Navarro Codinas
    La regidora Sandra Navarro (PSC), a més dels àmbits d'Ocupació, Promoció Econòmica i Turisme, assumeix també l'àmbit de Serveis Econòmics.
  • Aprovació inicial de l’expedient de modificació de crèdit 03/2024 al pressupost de la Corporació 2024
    El ple municipal del mes de març va aprovar una reassignació de crèdit de partides donades de baixa d'inversions a partides sense crèdit disponible.
    Aprovat amb 8 vots a favor (PSC i Alternativa) i 8 abstencions (Junts i ERC)
  • Aprovació inicial de l’expedient de modificació de crèdit 04/2024 al pressupost de la Corporació 2024
    Les àrees de Serveis a les persones i de Seguretat ciutadana i Protecció civil han proposat una modificació de crèdit per a la dotació econòmica de noves línies de subvenció que en el Pla Estratègic de Subvencions 2024 no es van incloure o no es va preveure dotació econòmica suficient. L'import de la modificació de crèdit és de 23.130 € que servirà per ampliar la quantitat atorgada a diferents entitats culturals, esportives i de protecció civil.
    Aprovat per unanimitat
  • Aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança fiscal núm. 23 reguladora de la taxa per la prestació del servei municipal de control d'animals de companyia
    La modificació d'aquesta ordenança és per adequar els preus del servei que ofereix l'empresa que gestiona el control d'animals de companyia als costos reals de cada prestació feta. Els serveis inclosos són la recollida d'un animal xipat i/o censat, dels animals sense xip, el servei d'estada a la residència per gossos, cadells, gats… També inclou el servei d'adopció, les vacunes, castració, etc. 
    Aprovat per unanimitat
  • Aprovació de la modificació del Pla Estratègic de Subvencions per al 2024, Seguretat Ciutadana
    L'Ajuntament atorgarà una subvenció de 3.100 € a l'ADF Foréstec per a la formació de dos operadors de dron, la constitució d’una operadora de dron per a l’ADF i l’adquisició d’un dron destinat a tasques de vigilància i prevenció d’incendis forestals. L'objectiu d'aquesta subvenció és promoure la protecció del nostre entorn i afavorir la sostenibilitat. 
    Aprovat per unanimitat
  • Aprovació de la modificació del Pla Estratègic de Subvencions per al 2024, Serveis a les Persones
    Es modifica el Pla Estratègic de Subvencions 2024-2026 per incorporar cinc subvencions a les entitats: Colla de Diables de Sant Celoni (9.000 €), Les Espurnes del Montseny (7.000 €), la Força (1.730 €), Associació d'Amics del Montseny (200 €) i el Club Esportiu la Batllòria (1.500 €).
    Aprovat per unanimitat
  • Aprovació de l'adhesió a la Federació de Municipis de Catalunya
    L'Ajuntament de Sant Celoni s'adhereix a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), una associació fundada el 1981 formada per municipis i ens locals constituïts per a la defensa i promoció de l'autonomia local.
    Aprovat per unanimitat
  • Elecció de les persones que ha d’exercir les funcions de jutge/ssa de pau, titular i substitut/a, de Sant Celoni
    Es proposa Júlia de la Encarnación com a jutgessa de Pau titular de Sant Celoni i Aleia Font com a suplent pels propers 4 anys. 
    Aprovat per 9 vots a favor (PSC, Alternativa i ERC) i 7 abstencions (Junts)
  • Moció presentada pel grup municipal JXCAT-CM, ATSC-AMUNT i ERC-AM per substituir l'estelada de la rotonda de la Porta de Ponent per una de metàl·lica commemorativa
    Es proposa substituir l'estelada actual de la rotonda de la Porta de Ponent davant del centre comercial Altrium, en commemoració dels 10 anys de la hissada inicial, per una estelada metàl·lica fruit de la donació feta per les entitats Assemblea Base Sant Celoni per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana, Consell Local de la República de Sant Celoni i la Batllòria i Òmnium Cultural del Baix Montseny. 
    Aprovada per 11 vots a favor (Junts, Alternativa i ERC) i 5 abstencions (PSC)
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina