06/05/2024

Es tornen a engegar els grups de suport per a persones amb addiccions a substàncies del Baix Montseny

El TritóEl Tritó del Baix Montseny, Pla de Prevenció Integral sobre Addiccions (drogues i pantalles) tornarà a engegar els grups de suport per a persones amb addiccions a substàncies, arribant així a la 6a edició.  

Aquests grups es dirigeixen a persones majors de 18 anys, empadronades a algun dels 14 municipis del Baix Montseny que configuren el Tritó i que estan passant o han passat per algun procés d'addicció a drogues del que es volen recuperar. Aquestes trobades permetran conèixer persones que estan vivint situacions semblants, amb qui trobar suport.  

Els grups de suport estan dinamitzats per una educadora social i terapeuta amb experiència en prevenció, tractament i inserció sociolaboral en l’acompanyament de persones amb addiccions que acull tant a persones addictes a substàncies com a comportaments (a la feina, menjar, pantalles, compres, ludopatia, etc).

Les trobades són quinzenals i serveixen per a treballar els diferents aspectes i processos que comporta una addicció i la prevenció de recaigudes.

Els municipis que configuren El Tritó del Baix Montseny són Hostalric, Vallgorguina, Vilalba Sasserra, Campins, Fogars de Montclús, Montseny, Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Cànoves i Samalús, Gualba i Sant Celoni.

Per a més informació:
93 864 12 12 (Ext. 8017)
626096267
eltrito@santceloni.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina