02/05/2024

Oberta la convocatòria artística per participar a Bosc i sentits 2024

La proposta s'adreça als artistes de Sant Celoni i del Baix Montseny i aquest any els projectes se centren en la sostenibilitat

bosc i sentitsL'Ajuntament de Sant Celoni ha obert la convocatòria de la tercera edició de Bosc i sentits, que planteja intervencions i instal·lacions artístiques efímeres sobre l'espai urbà de la zona de la Força o muralla medieval del poble. La proposta s'adreça als artistes de Sant Celoni i del Baix Montseny, i aquest any els projectes hauran de girar a l'entorn del tema de la sostenibilitat. Les propostes es poden presentar fins al 24 de maig de 2024 (veure les bases).

El projecte Bosc i sentits, que s'inclou dins de la Setmana del Bosc i s'inaugurarà el 19 d'octubre de 2024, es basa en el binomi bosc i cultura. Les tres edicions que s'han fet des del 2021 han estat un èxit pel que fa a la participació i han tingut molt bona acollida entre el públic. Les propostes seleccionades es distribueixen pel recinte i l'entorn de la Força formant un itinerari que permet als visitants poder gaudir d'unes interessants creacions artístiques inspirades en el bosc i de l'entorn patrimonial de la Força o muralla medieval i la capella romànica de Sant Celdoni, que formen el nucli originari de la vila.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina