29/04/2024

El Ple assigna 19.430 € a subvencions per a entitats de Sant Celoni

correfocEl Ple de l’Ajuntament de Sant Celoni aprova per unanimitat modificar el Pla Estratègic de Subvencions 2024-2026 per assignar subvencions per un import de 19.430 € a 5 entitats del municipi:

  • La Colla de Diables de Sant Celoni i Les Espurnes del Montseny rebran 9.000 i 7.000 € respectivament per la compra de material pirotècnic per a la realització de correfocs i ballades de diables.
  • La Força, entitat creada recentment, rebrà una subvenció de 1.730 € per la promoció de la memòria històrica i foment de valors democràtics i de convivència. Aquesta ajuda vindrà de la Diputació de Barcelona, qui té un fons específic per subvencions d’aquest àmbit per a activitats organitzades  conjuntament entre entitats i l'Ajuntament, ja que el consistori celoní no disposa d’una línia d’ajuts específica per a la memòria història.  
  • L’Associació d’Amics del Montseny també es beneficiarà d’aquesta modificació amb una subvenció de 200 € per promocionar el Montseny i el seu entorn, un àmbit que tampoc quedava recollit a cap altra línia de subvencions que es tenia anteriorment.
  • El Club Esportiu la Batllòria tindrà 1.500 € de subvenció destinada a la celebració dels 90 anys del Club, una activitat que no quedava emmarcada en la línia d’ajudes esportives.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina