03/05/2024

Compost gratuït per a qui faci ús de la Deixalleria del 5 a l'11 de maig

compostTothom qui faci ús de la Deixalleria (c. Rec del Molí, 4) del 5 a l'11 de maig podrà emportar-se gratuïtament fins a 50 litres de compost per persona i dia, l'equivalent a dues galledes. La iniciativa, que seguiran totes les Deixalleries del Vallès Oriental, s'inscriu en el marc de la Setmana Internacional del Compost que se celebra aquestes dates.

Amb aquesta mesura es vol fomentar l’ús del compost provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica i recompensar la ciutadania el seu esforç per separar-la a casa de forma correcta facilitant així que se’n pugui obtenir compost i biogàs.

Les persones que vulguin aconseguir compost hauran de fer una aportació a la Deixalleria i portar recipients per emplenar.

Les característiques físiques, químiques i biològiques del compost permeten que aquest producte pugui ser utilitzat en diversos àmbits i activitats obtenint resultats molt positius: com a adob natural en agricultura, com a fertilitzant en jardineria i en la formulació de substrats i com a restauració de sòls degradats en projectes d'obra pública o d'activitats extractives. 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina